eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

To je hrůza. Neymar opět na marodce Barcy…

Autor:
Datum: 21. 5. 2014

Brazilský snajpr se v nedávné době opět zranil. Stalo se to ve finále domácího poháru proti Realu. Pro Neymara je to letos již druhé vážnější zranění (nohy). To první si přivodil začátkem ledna v pohárovém utkání s Getafe. Tehdy si poranil kotník a poté byl přibližně měsíc mimo hru.

Zdá se, že po jeho příchodu do Evropy se Brazilec stále zcela neadaptoval na španělský, potažmo evropský styl fotbalu. I svými zdravotními patáliemi tak přispívá kritikům a odpůrcům jeho přesunu na starý kontinent. Jeden by řekl, že je fotbal jako fotbal, jenže opak je pravdou.

Mladý útočník jednoznačně dokazuje, že způsob, jimž se hraje v jeho rodné domovině, je dosti odlišný od toho evropského. Nezbývá mu nic jiného, než zatnout zuby, dále tvrdě makat a doufat ve zlepšení. Kvůli současnému zranění by měl chybět asi měsíc a bude tak Barceloně scházet v bojích o ligový triumf.

 

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/FCBarcelona)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace