eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 3 Neymarovy góly za reprezentaci

Autor:
Datum: 19. 5. 2013

Neymar je skoro jako každý ofenzivní brazilský hráč vytříbený technik. Svými kličkami zamíchá hlavu těm nejlepším světovým obránců a cit pro míč předvádí i v zakončení.

Jedenadvacetiletý forvard zatím čeká na výraznější střelecké prosazení v Barceloně, jakmile však obleče dres národního týmu, dostává se do gólové euforie. Brazílii reprezentoval čtyřiačtyřicetkrát a vstřelil dvacet sedm branek. Zde je výběr třech nejlepších.

1. Brazílie – Bělorusko, OH 2012

Kanárci odcestovali na olympijský turnaj jako hlavní favorit na zisk zlaté medaile. Základní skupinou prošli bez zaváhání a probojovali se až do finále, kde ovšem nestačili na Mexiko.

Jedním ze soupeřů bylo i Bělorusko. Evropané záhy vedli, ale Brazílie třemi góly obrátila vývoj zápasu. Na 2:1 upravoval Neymar z přímého kopu, a to parádním způsobem. Krásná točená střela do vzdálenější šibenice potěšila oko nejednoho diváka.

2. Brazílie – Japonsko, Pohár FIFA 2013

Pohár konfederací zastihl pětinásobné mistry světa v parádní formě. Posbírali jen samá vítězství, včetně toho nad Španělskem v boji o triumf. Klání s Japonskem zvládli bezpečně 3:0, když úvodní trefu zařídil Neymar teprve krátce po výkopu. Volej mu sedl opravdu parádně.

3. Brazílie – Španělsko, Pohár FIFA 2013

I další trefa patří z akce, jež tradičně slouží jako příprava na světový šampionát. Oscar ideálně našel Neymara na hranici offsidu a hlavní hvězda výběru nekompromisně napálila míč pod břevno.

-Jaromír Železník-

zdroj obrázku (foxsports.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace