eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Uruguyská ku… nebo rasistické bučení na Neymara? Fanoušci Espanyolu si nebrali s nepřátelským týmem servítky

Autor:
Datum: 3. 1. 2016

První sobota v novém roce 2016 znamenala předehrávku 20. kola La ligy, ve kterém se střetly v rámci derby dva barcelonské celky. Samozřejmě Barcelona byla vetším favoritem než dvanáctý Espanyol, přesto zápas skončil 0:0.

Což by se dalo docela pochopit, protože to, co povykovali domácí fanoušci, vás minimálně sakra vykolejí. Nebrali si servítky vůbec s nikým a uráželi od Enriqueho, přes Suaréze až po Messiho.

Peťa Čech vychytal proti Newcastlu další nulu!

Takový Suaréz si musel vyslechnout opravdu tvrdé narážky. Nejdříve jej fanoušci Espanyolu počastovali přirovnáním ke kanibalovi, kterému prý nesahá ani po kotníky (doslova pokřikovali kanibal hovno) a následně o pár minut později mu razantně vzkázali, že je Uruguayská ku…

Takový Messi si poslechl, jak musí obyčejní lidé makat na jeho přehnaně vysoký plat, Enrique se dozvěděl, že je jeho otcem bývalý spoluhráč a nigerijský reprezentant Emmanuel Amenike a Neymar si krom bučení slízal pár prostředníčků.

V případě Neymara by se mělo jednat dokonce o trestní čin rasistického urážení, a tak by fanoušci Espanyolu mohli ještě zaplakat.

Elitní hráči Fify vyzvali Neymara na souboj

-Karel Dostál-

foto: video

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace