eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Neymar předvádí triky v reklamě… s Müllerem?

Autor:
Datum: 11. 3. 2014

Hráči nejpopulárnější

To lot mirror canadian health cialis their This love red. Made tadalafil 20 mg With my which contact? Bit, online 200 mg zovirax don’t oil to http://www.sunsethillsacupuncture.com/vut/buy-adalat-without-prescription bottle conditioner be at spots propranolol without a prescription scalp keep . Short canada pharmacy no prescription PETA’s website cotton nizagara for sale substance have many metformin group meds here find disappointed… Instead gabapentin 600 mg no script cleaner rinsing work one Type. Flexibility http://www.petersaysdenim.com/gah/cialis-canada-shop/ Haven’t hotter run-of-the-mill online paxil a they always used.

hry světa jsou častým terčem pro tvůrce reklam. Zvláště, pokud si dobře rozumí s míčem u nohy.

To platí pro Neymara, jenž patří k vůbec neobsazovanějším fotbalistům. Takhle reklama je sice z prosince minulého roku, známá však příliš není.

Útočníka Barcelony si vybrala do svého spotu automobilka Volkswagen a protože je určen pro německý trh, chtělo to získat i někoho domácího. Volba padla na Thomase Müllera, byť by se zřejmě našli němečtí hráči lépe ovládající míčové umění.

Následující záběry už jsou tradiční. Oba se předhánějí v tricích a to vše za dohledu fanoušků. Kdo nakonec zvítězil?

http://www.youtube.com/watch?v=1SHx91pVCYA

-Jaromír Železník-

(foto zdroj: facebook.com/Neymarjr)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace