eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Neymar zahrával penaltu tak mazácky, až ji málem neproměnil!

Autor:
Datum: 13. 6. 2014

Je to tady! Včera jsme se po neskutečně dlouhém čekání konečně dočkali zahajovacího utkání brazilského světového šampionátu. Domácí Brazílie měla před sebou první zkoušku a nutno podotknout, že velmi ostrou zkoušku. Chorvaté jsou v této skupině druhým favoritem na postup hned po Brazílii, hned na úvod se tak dala čekat pěkná podívaná.

Zápas určitě nezklamal, mohli jsme vidět velkou řadu šancí a to na obou stranách. Přece jen se možná čekalo od Brazílie větší herní nasazení, jako tomu bylo na Konfederačním poháru, který opanovali. Tam předváděli ohromnou ofenzívní podívanou, ale včera to byl o poznání rozvážnější výkon. Brazilci dokonce prohrávali 1:0 po vlastním gólu Marcela.

Ovšem tento tým stojí na mladém supertalentu Neymarovi, který ukázal, proč je pro brazilské fandy takovou modlou. Ještě před přestávkou umístěnou, byť pomalou střelou k tyči překonal brankáře poprvé. V druhém poločase pak výsledek zápasu otočil, po nesprávně odpískané penaltě, která nadělala obrovský rozruch, a to především u chorvatských příznivců.

Neymar vzal penaltu na sebe, ale zahráváním rozhodně překvapil. Nejprve začal od balónu couvat, pak se konečně pomalými krůčky přibližoval k balónu a těsně před kopem ještě cuknul. Rozhodně chtěl Pletikosu rozhodit, ale ten se nedal vůbec snadno a Neymar nakonec rozhodil spíš sám sebe a tak tak, že míč skončil za zády chorvatského brankáře, protože ten vystihl směr. Neymar tak měl velké štěstí, že střela byla dostatečně razantní.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/neymarjr)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace