eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Všichni velebí Messiho, ale kde je Neymar?

Autor:
Datum: 17. 3. 2014

Informace o Messiho hattricku ve včerejším ligovém zápase s Osasunou na nás média chrlí o sto šest. Barcelona dokázala zvítězit vysoko 7:0 a dotáhnout se tak na rozdíl jednoho bodu za druhé Atlétiko Madrid.

Na tomhle by v podání Barcy nebylo nic zvláštního, i když je fakt, že podobné výsledky jsme u ní už dlouho neviděli. Naposledy takovou porci uštědřila zhruba v polovině srpna, v prvním ligovém kole týmu Levante.

Zranění nebo informace o jiných zdravotních komplikacích mladé brazilské hvězdičky se nikde neobjevily. Z fotografií na Facebookovém profilu Katalánského týmu lze jasně vyčíst, že Neymar je očividně zdravý a plně se zapojuje do tréninku.

Zkrátka je třeba si uvědomit, že velkoklub jakým celek z Camp Nou jistě je, má ve svých řadách jedny z nejlepších hráčů na planetě a holt všichni v každém zápase hrát nemohou. Nezbývá mu nic jiného než nasadit svůj typický „brazilský úsměv,“ zatnout zuby a dále na sobě makat.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/NeymarJr.)

 

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: Co ti dva mezi sebou mají? Ronaldo už podruhé „sejmul“ Benzemu! - Ronaldo - Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace