eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

EL Clásico ťuká na dveře. Bude patřit Neymarovi?

Autor:
Datum: 25. 5. 2013

Na světě najdeme jen pár podobně prestižních zápasů. V poslední době se staly duely mezi Barcelonou a Realem Madrid tím vůbec nejsledovanější, co nabízí světová kopaná. Aby také ne, když v dresech španělských gigantů válčí nejlepší hráči světa. K Messimu a Ronaldovi se v posledním přestupovém období přidala ještě hvězdička v podobě Neymara. Tohle hvězdné nebe by mělo zářit i zítra nad svatostánkem Barcelony. Jak se na své první El Clásico připravuje Neymar?

Určitě mu dobrými učiteli bude dvojice Puyol – Xavi, jenž prestižní duel zažila na vlastní kůži už pětadvacetkrát. Brazilský útočník si ostrou generálku střihnul na půdě San Sira, kde rozhodně nezklamal.

Teď ho přece jen čeká střetnutí o nějaký ten řád důležitější, avšak zatím na Neymarovi není žádná nervozita znát. Ve slunném Katalánsku panuje dobrá nálada, aby také ne. Barce se daří, letní posila se s novými spoluhráči rychle sehrála, k čemuž dopomohla zajisté i přítomnost krajanů.

Zejména Dany Alvés Neymarovi pomohl k adaptaci a rozhodně mu poradí jak na obrannou čtyřku královského klubu v čele s Ramosem. Zítra se ukáže, zda se potvrdí slova Neymarova agenta, který nedávno pronesl, že „kůň“ z jeho stáje je rozhodně lepší než slovutný Cristiano Ronaldo. Takže už zítra v 18:00 bitva o vládu nad Pyrenejským poloostrovem

-Jiří Kunášek-

(zdroj fotky: fansshare.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace