eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neymar, Messi, Ronaldo, Bale. Kdo ovládl statistiky El Clásica?

Autor:
Datum: 28. 7. 2013

Španělská nejvyšší soutěž má za sebou největší šlágr podzimu, který na Camp Nou ovládla Barcelona 2:1. Kdo z největších hvězd obou celků ovládl statistiky?

Branky

Jediný, kdo dokázal skórovat, byl Neymar. Brazilský fotbalista zastínil ostatní hvězdy už v prvním poločase, kdy procedil míč za záda Diega Lopéze.

Asistence

Pokud bychom Neymarův večer vyjádřili v řeči kanadských bodů, zaknihoval Brazilec 1+1, když nahrál do brejku Sanchézovi. Přesný pas na Jesého vynesl asistenci také Ronaldovi. Messi ani Bale v této kolonce nezabodovali.

Střely

Nejaktivnější bylo duo z Barcelony. Messi i Neymar vystřelili celkem třikrát, Bale zkusil štěstí dvakrát. Překvapivě nejméně střelecký plodný byl Cristiano Ronaldo. Avšak na jeho obranu lze říct, že svým jediným pokusem trefil branku, což se nedá říct o Argentinci a Velšanovi. Naopak Neymar vždy mířil na zařízení.

Přihrávky

Nikdo ze čtveřice neměl ani zdaleka na nejlepšího může zápasu v tomto směru Xaviho, hned druhý byl Leo Messi s 58 přihrávkami. I tentokrát měla navrch Barcelona. Až za Neymarem (33), skončil Cristiano Ronaldo (27) a Bale (23).

Úspěšnost přihrávek

Tak alespoň někde se na čelo vyšplhal zástupce Realu. Ronaldovy přihrávky našly v 81 % případů adresáta. Neymar s Messim zůstali v závěsu s 79 % a 78 %. Naprosto propadla největší letní posila madridského celku s 57 % úspěšností přihrávek.

Karty

Tuhle negativní kategorii zcela opanoval dvojice Realu. Oba fotbalisté ze španělské metropole si vysloužili žlutou kartu.

-Jiří Kunášek-

(zdroj fotky: goolfm.net)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace