eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neymar: Nesrovnávejte mě s Ronaldinhem. On psal historii, já začínám

Autor:
Datum: 6. 7. 2013

Neymar jako Ronaldinho? Brazilský fotbalový talent je trochu nervózní z toho, jak často bývá se svým starším a zkušenějším krajanem srovnáván. Čerstvá posila FC Barcelona dobře ví, že má před sebou ještě dlouho cetu, než se bude moci Ronaldinhovi vyrovnat.

„Nemůžete jen tak někoho srovnávat s Ronaldinhem. On psal historii v Barceloně i brazilském národním týmu,“ uvedl Neymar v  pro Barca TV. „Já jsem teprve na začátku. Doufám ale, že i já zanechám v Barceloně stopu,“ dodal.

O tom, že Neymar bude patřit mezi opory katalánského velkoklubu, nepochybuje kromě řady fanoušků ani Frank Lampard. „Hrál jsem proti němu, dokáže velkolepé věci. Pro mě je to mladá superstar. Věřím, že se mu bude v Barceloně dařit. Fotbal potřebuje velké hráče, jako jsou Messi a Ronaldo. A Neymar má šanci patři mezi ně,“ uvedl anglický reprezentant.

Jednadvacetiletý útočník přestoupil ze Santosu do Barcelony za 57 milionů eur, čímž se stal osmým osmým nejdražším fotbalistou historie. Vedení Barcelony Neymara ihned ocenilo na 190 milionů eur (asi 5 miliard korun), sumu začlenilo do pětileté smlouvy jako výkupní klauzuli.

-pha-

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace