eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dokáže Neymar proti silné obraně Citizens umlčet své kritiky?

Autor:
Datum: 18. 2. 2014

Za necelou hodinu vyběhnou Neymar, Messi a další hvězdy Barcelony k poslednímu tréninku před osmifinále Ligy mistrů s Manchesterem City. Budeme zvědaví, zda večer Neymar nastoupí v základní sestavě nebo jestli si ho trenér Martino ponechá jako žolíka a nasadí ho až podle vývoje hry.

I přesto, že oba týmy mají velice vyrovnanou formu, tak sázkové kanceláře o něco více favorizují hráče z Katalánska. Když se však podíváme do historie, oba předešlé duely těchto gigantů a bez pochyb i aspirantů na evropský trůn vyhrály hráči Citizens, což jim dává určitou naději.

V sobotní ligové generálce na dnešní duel nastoupil Neymar na posledních třicet minut. Přesto zvýšil náskok svého týmu nádherným gólem a deset minut před koncem tak dokončil demolici soupeře s výsledným skóre 6:0.

Doufejme, že i dnes se budeme moci kochat uměním tohoto mladého brazilce a uvidíme skvělou ukázku ofenzivního pojetí fotbalu. Bude zajímavé sledovat, jak si trenér Pellegrini poradí z hrou Barcy, kterou dobře zná ze svého působení v týmu Málagy. Na druhou stranu, pokud Neymar dostane šanci a prosadí se proti tvrdé anglické obraně, může alespoň utlumit názory svých kritiků.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/FC Barcelona)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace