eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neděle patří El Clásicu. Jak si Neymar vedl v premiéře?

Autor:
Datum: 22. 3. 2014

Zápasy mezi Realem Madrid a Barcelonou tradičně patří k nejsledovanějším za celý rok. Zítřek nebude výjimkou, zvláště když může stanovit, jak proběhne zbytek ročníku.

Bílý balet se vyhřívá na prvním místě s náskokem tří bodů před Atléticem, Barcelona je o další bod zpět. V případě výhry může Real odvěkého rivala odstřihnout z boje o titul. Sedm bodů se samozřejmě dá smazat, při současné formě by však madridský celek byl na dobré cestě.

El Clásico tradičně nemá favorita, ať už je postavení obou týmu v tabulce jakékoliv. Jedna se věc ale je téměř jistotou – budou góly. V každém z posledních třinácti duelů diváci viděli vždy minimálně tři.

Tolik jich padlo v prvním vzájemném duelu sezóny. V říjnu na sebe nepoutali pozornost jen Messi s Ronaldem. Byl to i minisouboj hvězdných letních posil, z něhož vyšel jako vítěz Neymar.

Jednak blaugranas vyhráli 2:1, jednak Neymar otevřel skóre v 19. minutě chytrou střelou k vzdálenější tyči. Brazilec celkově předvedl kvalitní výkon a nervozitu na sobě nedal znát. Posuďte sami, jak se mu před pěti měsíci dařilo.

-Jaromír Železník-

(foto zdroj: fcbarcelona.com)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace