eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neymar znovu v nominaci Barcy, tentokrát už bez přítelkyně

Autor:
Datum: 12. 2. 2014

Dvaadvacetiletý brazilský talent se po třítýdenním výpadku kvůli vymklému kotníku plně zapojil do přípravy Katalánců a kouč Gerardo Martino ho nominoval na dnešní semifinálovou odvetu španělského poháru proti San Sebastianu.

Neymar s týmem absolvoval už dva plné tréninky a po všech stránkách se cítí velice dobře. Dnes v poháru, a následně pak v sobotu proti Rayo Vallecano se rozhodně, zda s námi odletí na ostrovy sehrát osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru City,“ uvedl na předzápasové tiskové konferenci trenér Barcelony.

Zároveň však také poznamenal, že nic nehodlá lámat přes koleno jen kvůli důležitosti zápasu, a pokud nebude Neymar jakkoliv v pořádku, do utkání se City nezasáhne. Jestli se tak stane, poletí s pocitem nezadaného. Rozešel se totiž s herečkou Brunou Marquezinovou.

V Brazílii se o konci tohoto dlouholetého vztahu spekulovalo již na sklonku roku 2013, poněvadž oba na Silvestra dělali něco jiného. Dneska to na serveru Instagram potvrdila Bruna, když ze svého profilu smazala všechny fotky s brazilským útočníkem.

-Jaromír Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/NeymarJr)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace