eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neymarova obliba roste, ukazují to i sociální sítě

Autor:
Datum: 9. 12. 2013

Brazilská hvězda Neymar přestoupila v létě do Evropy a po jihoamerickém kontinentu si začíná podmaňovat i starý kontinent. Ten poznává, co v mladém a technicky výborně vybaveném fotbalistovi dřímá za potencionál a tím roste i řada jeho obdivovatelů.

Jasným důkazem jsou sociální sítě. Už dnes má na svém facebookovém účtu téměř 17 milionů fanoušků a číslo dál roste. Na Twitteru se chystá prolomit magickou hranici deseti milionů followerů a na Instagramu zase pravidelnými fotografiemi dává možnost svým fanouškům nakouknout i do svého soukromí.


Co Neymar v poslední době na sociálních sítích ukázal?

Neymar na Instagramu: Fotky z NBA i Miami Beach

VIDEO: To jsou šikulové! 15letá hvězdička válí po boku Neymara


Své obdivovatele informuje o všemožných novinkách téměř každý den. V Brazílii je už teď všem jasné, že právě v Neymarovi třímá klíč k titulu mistra světa a podle toho se o něj také perou světové značky. Právě reklam skýtá Neymarův profil víc než dost.

To je tak jediné negativum jeho sítí, jinak si všichni obdivovatelé mladé hvězdy přijdou na své. Kam až se čísla vystoupají?

-Jiří Kunášek-
(foto: instgram.com/neymarjr)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace