eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Famózní koncert Neymara: dal první hattrick za Barcu!

Autor:
Datum: 12. 12. 2013

V předchozích pěti zápasech fotbalové Ligy mistrů se neprosadil ani jednou. Neymar chtěl svou bilanci vylepšit v závěrečném utkání základní skupiny proti Celticu. A nutno podotknout, že na jeho výkon fanoušci Barcelony jen tak nezapomenou. Brazilský útočník rozehrál velký koncert, jehož výsledkem byl hattrick a výhra Barcy 6:1.

Svůj velký výkon odstartoval asistencí na gól Pedrovi, v závěru první půle se trefil poprvé po parádní kombinační akci, krátce po změně stran předvedla Barca další lahůdkovou spolupráci a Neymar udeřil podruhé. V 58. minutě si pohrál s obráncem a završil hattrick.

I přesto, že jeho góly rozdělila poločasová přestávka, tak je stihl nastřílet nasázet za pouhých třináct minut. A nemuselo zůstat jen u hattricku. Neymar mohl přidat další dvě trefy, ale v prvním případě mu šanci vzal Alexis a poté v samostatném úniku trefil jen gólmana Celticu.


Více o Lize mistrů: Neymar dirigoval koncert Barcelony, Arsenal padl v Neapoli


„Přesně takový zápas jsem potřeboval. Doufám, že si tuhle formu udržím. Za hattrick v Lize mistrů jsem moc rád, ale důležitější bylo, že jsme hráli opravdu dobře,“ nechal se po zápase slyšet Neymar, který ukázal, že i bez Lionela Messiho umí Barca podat velký výkon.

Jednadvacetiletý brazilský talent se hattrickem zařadil mezi hvězdy Rivalda, Ronaldinha, Samuel Eto´a a Lionela Messiho. I jim se v dresu katalánského velkoklubu podařilo nastřílet v zápase Ligy mistrů tři góly. Messimu se to povedlo dokonce čtyřikrát.

-pha-
zdroj foto: fcbarcelona.com

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace