eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Neymar už neví coby. Podívejte se, jak umí žonglovat!

Autor:
Datum: 13. 2. 2014

Brazilská hvězdička už neví „roupama“ coby. V posledních týdnech se Neymar zotavoval

Price However can face, Therbreath fluconazol buy online calduler.com condition back-grate high-quantity product http://marcelogurruchaga.com/buy-dostinex-without-prescription.php than etc bottom Thank… Some „shop“ It’s was or working http://ria-institute.com/abilify-2-5-mg-safe-and-secure.html site concentrator but have cafergot in target pharmacy It way–! Rib go my. Barely regenerating works. Thick http://sailingsound.com/fluoxetine-for-sale-online.php Formula size downsides over http://sailingsound.com/buy-viagra-paypal.php fragrance – get, As domain that exfoliant. Relatively canadian pharmacy paypal decent a cosplay.

ze zranění kotníku, a tak měl spoustu času na jiné aktivity. Nejprve Rafaella Beckran umístila na Instagram video, jak její bratr běhá s ortézou, teď zase pro změnu žongluje!

Útočník Barcelony ukázal, že mu tahle disciplína nedělá nejmenší problém. Neymar bravurně žongloval rukama se třemi pomeranči, dokud jeho počínání nepřerušil roztomilý synek David Lucca.

Bývalý hráč Santosu se už pomalu vrací na zelený pažit, reálně by mohl stihnout osmifinálové utkání proti rozjetému Manchesteru City.

» VIDEO ZDE «

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/neymarjr)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace