eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Respekt pro Neymara! Kluka, který vtrhl na hřiště, odměnil podpisem

Autor:
Datum: 27. 5. 2014

Brazilec Neymar má děti opravdu rád. V letošním roce splnil sen malému chlapci po zápase v Jižní Africe, když se s ním vyfotil. Ani zdaleka se však nejednalo o první dobrý skutek v jeho podání. Radost rozdával ještě v dresu Santosu.

V roce 2012 během zápasu s Cruzeirem vtrhl na hřiště malý klučina, který se ihned vydal za Neymarem. Ten byl poněkud překvapený, fanouška ale neodmítl! Podal mu ruku a následně od něj vyfasoval fixu. Mezitím se k nim už seběhli dva pořadatelé.


ČTĚTE: VIDEO: Zlatý Čapek! Tento arabský komentátor vás dovede k šílenství…


Ani to však Neymara nezastavilo. Chlapec si vyhrnul dres a brazilský útočník mu na záda věnoval svůj autogram. „Nikdy jsem nic podobného neviděl. Ten kluk byl velmi šťastný a nadšený,“ nechal se po utkání slyšet tehdejší hráč Santosu.

A nadšený byl určitě i samotný Neymar. Nejen, že malému klukovi svým podpisem udělal nesmírnou radost, ale navíc Cruzeiro sestřelil famózním hattrickem!

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: youtube.com)


ZAUJALO NÁS:

VIDEO: To se potrháte smíchy! Ribéry vzal protihráče na koníčka
VIDEO: Ibrahimovič si pořídil nového mazlíčka. Za 17 milionů!
JEN U NÁS: Interview se 17letým Čechem po ligové premiéře na Spartě!

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace